1 134Dependența este complicată dar poate fi învinsă!

Dacă simți că ai probleme cauzate de abuzul sau dependența de droguri sau alcool, sau dacă te simți prins în cursa jocurilor de noroc, poți primi ajutor!

Dacă un membru drag al familie tale sau cineva pe care îl iubești este afectat de dependență și nu este pregătit încă pentru o schimbare, fii tu primul care caută sprijin!

Asociația Preventis oferă consiliere în adicții pentru tinerii (12-29 ani) care întâmpină probleme din cauza dependenței de droguri, alcool sau jocuri de noroc și care doresc sprijin în a se recupera.

Asociația Preventis oferă consiliere individuală în regim ambulator (fără internare). Pentru minori sau pentru tinerii care locuiesc împreună cu părinții oferim psihoterapie de familie.

De asemenea, pot beneficia de serviciile noastre şi tineri care întâmpină alte probleme psihosociale necorelate cu consumul, cum ar fi depresia, anxietatea sau conflictul familial.

Consilierea se oferă în baza unei programări la numărul de telefon al Asociației Preventis (0364 805114) și este complet confidențială.


  • Newsletter