Abstract gray background or paper with grunge background textureCu 15 lei poţi să susții prevenirea consumului de droguri la copii!

Asociația Preventis a dat startul în Decembrie 2013 la campania de strângere de fonduri prin metoda debit direct „Pune piedică la droguri!”

Ce este DEBITUL DIRECT și cum funcționează?

Metoda debit direct este de fapt o nouă modalitate de plată a donaţiilor către Asociaţia Preventis şi se adresează persoanelor fizice în special. Metoda este folosită în toate țările dezvoltate, ca modalitate principală de susţinere a ONG-urilor şi presupune donaţii lunare, prin bancă, a unor sume modice, confortabile pentru cel care donează, dar foarte importante pentru organizaţie.

Completând un formular, Dvs. puteți alege să susțineți prevenirea consumului de droguri la copii și tineri cu o sumă modică de bani (începând cu 15 lei/lună). Noi vom trimite formularul completat cu datele Dvs. personale și cu suma pe care doriți să o alocați proiectului Preventis, la banca la care aveți deschis un cont personal în lei.

În fiecare lună, banca va debita suma respectivă din contul Dvs., fără comision, eliberându-vă de sarcina de a vă ocupa personal de toată procedura. Dvs. hotărâți suma și perioada în care alegeți să ne susțineți. Dacă veți hotărî să vă opriți din susținere, o puteți face simplu, fără formalități sau explicații, direct la banca la care aveți contul (prin telefon sau direct) sau printr-un email sau telefon la Asociația Preventis (preventis_cj@yahoo.com sau 0364 805114). Dacă într-o lună nu aveți bani în cont la data debitării, aceasta nu va fi extrasă în luna următoare.

Asociația pentru Relații Comunitare (http://arcromania.ro) este organizația care a dezvoltat metoda debit direct pentru ONG-uri în România şi care intermediază relația cu băncile pentru toate ONG-urile din România care se susţin folosind această metodă.

Puteți să susțineți proiectele Preventis dacă aveți un cont în lei deschis la una dintre băncile:

 • BCR
 • BRD
 • UniCredit Țiriac Bank
 • Banca Transilvania
 • Raiffeisen Bank
 • ING

Proiectul pentru care solicităm susținerea Dvs. în 2014 constă în:

 • Organizarea de campanii de conștientizare publică antidrog pe stradă, în locații frecventate de copii și tineri și în media (minim. 6 evenimente);
 • Campanii de prevenire a consumului de droguri, alcool și jocuri de noroc la minim 2.500 de elevi din 15 școli clujene;
 • Proiect de mentorat pentru 25 de copii expuși la multipli factori de risc pentru consumul de substanțe;
 • Distribuire de materiale informative despre droguri și dependență în 4 spitale clujene la care se adresează consumatorii de droguri și alcool;
 • Instruiri antidrog pentru minim 500 de părinți și profesori.

Este urgent și este vital! În contextul în care 2 din 10 adolescenți de 16 ani din România au consumat deja droguri ilegale, prevenirea dependențelor la copii și tineri este o prioritate. ACUM puteți ajuta. Alegeți și Dvs. să puneți o piedică la droguri! Cereți-ne formularul de debit direct!


 • Newsletter