DSC_7779Asociaţia Preventis este onorată să colaboreze cu mulți voluntari dedicați!
În fiecare an aprox. 100 de voluntari se adaugă cauzei antidrog a Asociației Preventis. Iată cine sunt și ce fac aceștia:
- Adolescenți care se implică în campaniile stradale de conștientizare a populației cu privire la consecințele consumului de droguri;
- Studenți care prezintă lecții antidrog elevilor din școli în cadrul campaniilor de prevenire;
- Tineri prietenoși și responsabili care devin mentori pentru copii expuși unor factori de risc pentru consumul de substanțe;
- Tineri care se implică în diverse campanii de strângere de fonduri;
- Profesioniști care își oferă serviciile specializate: fotografi, cameramani, editori, webdesigneri, consilieri de egali, bucătari și cofetari :), etc.
- Interni – studenți care preiau din activitățile administrative ale organizației.

Și TU poți fi unul dintre ei! Și TU poți contribui direct la limitarea efectelor distructive ale drogurilor! Scrie-ne un email sau sună-ne și te vom ajuta să îți găsești locul în echipa noastră.

La fiecare final de an ne întâlnim cu voluntarii noștri la GALA VOLUNTARILOR PREVENTIS, pentru a le mulțumi și a celebra rezultatele pe care le-am obținut împreună.

Iată câteva feedback-uri de la voluntarii noștri despre experiențele avute la Preventis:

 • „Participarea mea la campania antidrog din școli a fost o experiență extraordinară pe care aș repeta-o oricând!”
 • „Fără participarea la această campanie n-aș fi înțeles niciodată că dependența de droguri este o problemă atât de apropiată de noi… că este chiar împrejurul meu. Nu o să uit niciodată această experiență.”
 • „Experiența avută în aceste campanii m-au determinat să iau hotărârea de a accesa studii superioare în domeniul pedagogiei.”
 • „Cu fiecare campanie învăț ceva nou și îmi place tot mai mult.”
 • „Îmi place voluntariatul: mi-am făcut prieteni noi, mi-am mai învins din timiditate și mi-am dat seama că îmi place foarte mult să lucrez cu copiii.”
 • „Pot spune că m-am îmbogățit sufletește prin acest voluntariat. Totodată am dobândit experiență și mi-am demonstrat mie însămi că pot face față multor provocări (desigur, cu ajutorul vostru J).”
 • „Ceea ce m-a motivat cel mai mult în campania de fundraising a fost cauza pentru care am luptat. Am simțit că pot contribui cu puținul meu în a schimba modul de viață al beneficiarilor proiectelor noastre. De asemenea, în acest cadru, am întâlnit oameni valoroși – oameni gata să pună nevoile celorlalți deasupra nevoilor lor. Tot aici am reușit să îmi dezvolt abilităţile de comunicare și rezistenţa la eventualele refuzuri din partea oamenilor. A fost o experiență pe careo recomand tuturor celor care cred în oameni!”

De 7xDA voluntariatului!
Datorită implicării şi dedicării voluntarilor noştri, proiectele pe care le derulăm sunt:

 1. mai mari!
 2. mai diversificate!
 3. mai îndrăzneţe!
 4. mai creative!
 5. cu impact mai mare asupra beneficiarilor!
 6. mai bine susţinute financiar!
 7. mai apreciate public!

 


 • Newsletter