2

Life is beautiful – Eveniment stradal de conștientizare a populației tinere cu privire la riscurile asociate cu consumul de droguri.

 

Organizator: Asociația Preventis (www.preventis.ro), în colaborare cu Consiliul local Cluj-Napoca.

 

Evenimentul va avea loc pe bd. Unirii (zona Clopot) se vor desfășura două acțiuni interactive de conștientizare a riscurilor asociate cu consumul de marijuana (și nu numai):

1. Casa visurilor mele – sub sloganul My life plans not in smoke”

Va fi amplasat scheletul unei case(aprox. 2/2 m). Trecătorii tineri vor fi invitați să scrie pe cele 780 de piese puzzle din polistiren puse la dispoziție, un plan/ un vis/ o dorință pe care ar dori să o realizeze în viață. Până la încheierea Zilei internaționale antidrog, casa va fi complet construită din îmbinarea pieselor de puzzle, fiecare purtând câte un vis de viitor al clujenilor. (Este cunoscut faptul că marijuana și alte droguri produc o puternică demotivare cu privire la planurile de viitor).

2. Relaxează-te la mare sau la munte – sub sloganulLife is beautiful. Enjoy it as it is”

Va fi amplasat un panou de aprox. 2/2,4 metri având pe una dintre fețe un fototapet cu o scenă de mare, iar pe verso un fototapet cu o scenă de pădure/munte. Decorurile specifice îi vor introduce pe trecători într-o atmosferă de relaxare, în care se pot fotografia, promovând mesajul proiectului. (Mulți tineri consumă marijuana pentru a se relaxa, deși recunosc că este o senzație iluzorie.)

Te așteptăm cu drag să marchezi împreună cu noi :)

 

Jun 2015

Leave a Reply  • Newsletter